LHKDesign.nl


Welkom bij L.H.K. Photography&Design.
Een gezellige site met heel veel leuks!

Wat leuk dat je onze site bezoekt. Je kunt bij ons terecht voor zowel leuke lifestyle hebbedingetjes, accessoires, als ook voor portret fotografie en interieur styling.

Al heel lang is fotografie, ontwerpen van kaarten, interieur en alles wat met creativiteit te maken heeft mijn grote passie, die alleen maar groeide na de geboorte van onze dochters. Ik ging steeds meer fotograferen, volgde verschillende cursussen en ging dingen maken voor de kinderen, de kinderfeestjes en voor anderen. Omdat ik heel veel leuke reacties krijg en mijn passie graag met anderen wil delen, heb ik begin 2013 L.H.K. Photography&Design opgericht. Ik geniet ervan om mooie dingen te maken en ook het vastleggen van mooie plaatjes via fotografie geeft mij veel voldoening.

Loading image..

Fotografie
Ik help je graag bij het maken van een lifestyle foto-reportage, mooie reisfoto's of misschien vind je het leuk om een mooie foto-collage cadeau te geven. Ook het maken van portretfoto's en foto's van en/of met je kinderen behoort tot de vele mogelijkheden.

Lifestyle
Verder vind je op de site verschillende lifestyle artikelen zoals armbandjes voor jezelf of om cadeau te geven, (persoonlijke) sleutel-/tashangers en andere leuke kleine hebbedingetjes om cadeau te geven of gewoon lekker voor jezelf te houden... Ook is er een collectie posters die je kunt bestellen in verschillende formaten of als ansichtkaart. En wil je eens een originele (persoonlijke) traktatie voor bijvoorbeeld school of voor je werk, ook hier helpen we je graag bij, net als voor leuke bedankjes of kleine cadeautjes die eventueel persoonlijk naar jouw wensen kunnen worden gestyled. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan relatiegeschenken, kerstpakketten, of andere geschenkjes met een bedrijfslogo of in een eigen huisstijl...

Loading image..

Home-styling
En ben je uitgekeken op je interieur en wil je graag wat anders, maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen. Met jouw eigen ideeën en persoonlijke wensen, denken wij met je mee om van je interieur, het interieur te maken dat jij in gedachten hebt.

Er is heel veel mogelijk dus neem snel contact op voor meer informatie!

Design
Misschien ben je op zoek naar een leuke persoonlijke verjaardagskaart of andere persoonlijke wenskaarten, of zoek je iemand die de uitnodigingen voor je bruiloft, kinderfeestje, jubileumfeest of voor een andere gelegenheid voor je maakt? Laat ons je wensen weten en wij zorgen voor een ontwerp, de bestelling en levering van de kaarten. Kijk voor meer informatie hierover onder Design*Cards!

Voor een speciale gelegenheid, is het ook leuk om een persoonlijk foto-album cadeau te geven met eventueel een persoonlijke kaart erbij. En blijven die babyfoto's, vakantiefoto's of andere foto's steeds maar liggen, wij maken er graag werk van! Kijk bij Design*Personal Books of bij Design*Photo Albums voor meer informatie!

Loading image..

Hotspots
Nieuw op de site is de pagina waar je leuke hotspots kunt vinden om bijvoorbeeld leuk te shoppen, leuke eet&drink gelegenheden maar ook de dingen in grote steden die leuk zijn om te bezoeken...

Paris
Omdat ik een tijd in Parijs heb gewoond en gewerkt, heb ik een enorm zwak voor deze stad. Iedere keer als ik er weer ben, voelt het als thuiskomen en elke keer ontdek ik weer nieuwe leuke spots. Al deze leuke hotspots en items in en over Parijs, kun je terugvinden op de speciale pagina over Parijs.

Up-to-date
L.H.K. Photography&Design is voortdurend op zoek naar nieuwe creatieve ideeën waardoor het assortiment altijd vernieuwend blijft. Natuurlijk zijn alle albums uniek en persoonlijk, net als de persoonlijke kaarten! Maar ook verschillende lifestyle hebbedingetjes en kleine cadeautjes zijn uniek, omdat sommige van deze producten persoonlijk door ons wordt gemaakt en gepersonaliseerd kan worden.

Houd de website dus goed in de gaten voor nieuwe updates en de steeds wisselende nieuwe items!

Veel plezier op de website en graag tot snel!L.H.K.Photography&Design © 2016 | Website design by L.H.K.Design | Coding by EZERO.nl