LHKDesign.nl


Loading image..

Home Styling
Ben je uitgekeken op je interieur en wil je wel wat anders, maar weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken?
Of wil je alleen wat ideeën en tips voor je (nieuwe) interieur?


Wil je binnenkort je slaapkamer opknappen, ben je van plan je badkamer te vernieuwen of kan je kantoor wel een opknapbeurt gebruiken? Maar weet je eigenlijk niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Of misschien wil je alleen wat tips en ideeën om je huidige interieur te restylen....

Wordt jullie gezinnetje binnenkort uitgebreid met een broertje, zusje of zelfs je eerste kindje en heb je hulp nodig bij het inrichten van de babykamer?

Wonen doe je 24 uur per dag. Een opgeruimd en mooi interieur geeft rust en maakt je huis gezellig en aangenaam. Vaak kun je met wat kleine aanpassingen al een hele andere sfeer creëren en je interieur een hele nieuwe impuls geven.

Met jouw eigen ideeën en persoonlijke wensen, denken wij met je mee om van je interieur, het interieur te maken dat jij in gedachten hebt.
Wij helpen je daar waar gewenst. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:
- Interieuradvies
- Restyling van een ruimte
- Interieur inrichting
- Tips & Ideeën
- Meubelkeuze
- Aankoopbegeleiding
- Verkoopstyling
- en nog veel meer...

Loading image..

Prijzen
Het is mogelijk om geheel gratis en vrijblijvend een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken. Dit kan bij jouw thuis, bij ons of via e-mail of telefoon. Uiteraard bepaal je helemaal zelf in hoeverre wij betrokken zijn bij de realisatie van jouw wensen. Dit kan variëren van enkel wat tips en ideeën tot de volledige uitvoering van een nieuw interieur of zelfs het begeleiden van een verbouwing. Aan de hand van jouw wensen maken wij dan een passende offerte voor je.

Online stylingadvies
Het is bij ons ook mogelijk om online stylingadvies te ontvangen. Aan de hand van foto's en jouw persoonlijke wensen en ideeën die je in een mailtje naar ons toe kunt sturen, ontvang je vervolgens van ons per e-mail een passend advies.

Neem voor meer info en/of prijzen contact met ons op via info@lhkdesign.nl of maak een vrijblijvende afspraak!

Graag tot snel!

Loading image..


L.H.K.Photography&Design © 2016 | Website design by L.H.K.Design | Coding by EZERO.nl